Hyvinkään betoni

Kuljetuskalusto

hyvinkaan_betoni_toimitus_sakkituote

Lava-autot

Hiab-nosturilla varustetuilla lava-autoille kuljetamme säkkituotteet ja muita tuotteitamme suoraan kohteeseen.

Betonin kuljetusautot

Betonin kuljetusautossa suurin toimitettava määrä on autosta riippuen 7,5-11 m3. Pienin kerralla toimitettava määrä on 1,0 m3. Pyörivän säiliön avulla kuljetuksen aikana mahdollisesti erottunut massa voidaan palauttaa tasalaatuiseksi työmaalla sekoituksen avulla.

Pumppuautot

Betonipumppuauto on kuorma-auto, joka on varustettu jakelupuomilla. Autolla voidaan pumpata betonia suoraan valukohteeseen. Pumppaus nopeuttaa valutyötä merkittävästi ja vähentää työvoiman tarvetta, jolloin kokonaiskustannukset alentuvat merkittävästi. Jakelupuomin ulottuvuus on vaakasuunnassa 42 m ja pystysuunnassa 40 m. Linjapumppausta hyödyntämällä ulottuvuutta saadaan moninkertaistettua. Puomin vaatima avaamiskorkeus on 8,3 metriä. Jakelupuomi on viisi osainen. Jakelupuomin kääntösäde on 360 astetta. Tehoa voidaan säädellä kohteen mukaan, suurimmillaan se on jopa 160 m3/h.

Kuljetuspumppuautot

Kuljetuspumppuauto eli PuMi on jakelupuomilla varustettu sekoitussäiliöauto. PuMi:lla voidaan kuljettaa 1-7 m³ betonia työmaalle. Pumpun pumppausteho on n. 10-40 m³/h. Kuljetuspumppuauto on hyvä vaihtoehto vaikeasti lähestyttävissä valukohteissa.