Hyvinkään Betoni Oy | Betonitie 7, 05840 Hyvinkää | Puh. 019 4277 500 | hyb(a)hyvinkaanbetoni.fi
Betonivalmistuksen ammattilainen

Kuvia / kuljetusauto2.png

Betonin kuljetusautot

Betonin kuljetusautossa suurin toimitettava määrä on autosta riippuen 7,5-11 m3. Pienin kerralla toimitettava määrä on 1,0 m3. Pyörivän säiliön avulla kuljetuksen aikana mahdollisesti erottunut massa voidaan palauttaa tasalaatuiseksi työmaalla sekoituksen avulla.

Kuvia / 01_pumppuauto.png

Pumppuautot

Betonipumppuauto on kuorma-auto, joka on varustettu jakelupuomilla. Autolla voidaan pumpata betonia suoraan valukohteeseen. Pumppaus nopeuttaa valutyötä merkittävästi ja vähentää työvoiman tarvetta, jolloin kokonaiskustannukset alentuvat merkittävästi. Jakelupuomin ulottuvuus on vaakasuunnassa 42 m ja pystysuunnassa 40 m. Linjapumppausta hyödyntämällä ulottuvuutta saadaan moninkertaistettua. Puomin vaatima avaamiskorkeus on 8,3 metriä. Jakelupuomi on viisi osainen. Jakelupuomin kääntösäde on 360 astetta. Tehoa voidaan säädellä kohteen mukaan, suurimmillaan se on jopa 160 m3/h.

> Katso kaluston mittakuvat

 

Kuvia / kuljetusauto.png

Hihnalla varustettu betoniauto

Hihna-auton suurin kerralla toimitettava määrä on 8 m3. Hihnan pituus on 10 m.

Kuvia / 01_pumi.png

Kuljetuspumppuautot

Kuljetuspumppuauto eli PuMi on jakelupuomilla varustettu sekoitussäiliöauto. PuMi:lla voidaan kuljettaa 1-7 m³ betonia työmaalle. Pumpun pumppausteho on n. 10-40 m³/h. Kuljetuspumppuauto on hyvä vaihtoehto vaikeasti lähestyttävissä valukohteissa.

Katso kaluston mittakuvat

 

Kuvia / lavaauto.png

Lava kuorma-autot

Hiab nosturilla varustetuilla lava-autoille kuljetamme säkkituotteet ja muita tuotteitamme.